Welkom bij de mooiste reis die je ooit zult maken, die naar binnen. 

Dit membership geeft je de kennis, community en begeleiding om het innerlijk werk te doen, zodat jij bewuster kunt kiezen voor een leven met meer voldoening, geluk & zelfliefde. 

Florescence is een online platform en community waar je kunt thuiskomen bij jezelf. Een plek waar je meer over jezelf leert, je emoties leert voelen en het innerlijk werk gaat belichamen met praktische kennis en tools. 

Als member heb je toegang tot ruim 100+ (video) lessen, werkboeken, rituelen, ceremonies, tools en practices, een community met gelijkgestemden en maandelijkse LIVE sessies. De totale waarde van het membership is ruim €3500 en jij kunt toegang krijgen voor minder dan een kopje koffie per dag! 

Een plek om te helen, voelen & verbinden

Klaar voor transformatie?

Shine your light

Samen het innerlijk werk doen, zodat je zelfverzekerd een impact kunt maken in de wereld? 

Je weet dat je hier op aarde bent met een reden. Je hebt een diep verlangen om andere mensen te helpen of te inspireren. 

Misschien wil je wel een boek schrijven, een eigen bedrijf starten/groeien, vrouwen cirkels organiseren, een platform oprichten voor een bepaalde doelgroep of gewoonweg de beste versie van jezelf zijn zodat je onbewuste patronen niet doorgeeft aan je kinderen. 

Je wilt meer uit het leven en jezelf halen. Meer bezieling en zingeving. Je voelt dat er nog een enorm onbenut potentieel in je zit en je bent er klaar voor om je licht te laten schijnen zonder enige terughoudendheid. 

DIT is wat je krijgt als member van florescence: 

Ready for change

Je weet inmiddels dat je realiteit een reflectie is van je innerlijke wereld. Wanneer we bepaalde doelen en dromen willen behalen, zullen we zelf mee moeten groeien. 

We zullen de moed moeten hebben om (onbewuste) belemmerende patronen en overtuigingen te doorbreken en ons niet langer te laten tegenhouden door onzekerheid, je niet goed genoeg voelen, faalangst of ander zelf-sabotage gedrag. 

De waarheid is echter: de meeste mensen vallen terug in oude gewoonten en belemmerende gedachten doordat ze niet de juiste kennis, tools, begeleiding, accountability & mensen om zich heen hebben om blijvende resultaten te behalen.

Dit is waar Florescence het verschil gaat maken. Het geeft je een stok achter de deur, daagt je uit en moedigt je aan om uit je comfort zone te komen, zodat je een sterke fundering in jezelf kunt creëren, meer vertrouwen krijgt en exact weet welke stappen je moet nemen voor het creëren van het leven (en de business) waar je naar verlangt. 
Het geheim voor verandering is een inspirerende omgeving.

DIT is wat je krijgt als member van florescence: 

verbinding met jezelf & anderen

Elke maand kun je deelnemen aan diverse LIVE sessies die je prikkelen en motiveren om oude patronen los te laten, de relatie met jezelf te verbeteren en stappen vooruit te zetten in je leven. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen

Zie dit als een moment in de maand waarop je even je drukke agenda kunt loslaten en tijd voor jezelf kunt nemen. Verbind met andere gelijkgestemde vrouwen en laat je inspireren door de positieve energie van de groep. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem! De workshops en masterclasses worden opgenomen en kun je later terugvinden in het online platform. 

MAANDELIJKSE LIVE SESSIES

Online Sharing Circles

LIVE Workshops & Masterclasses

Q&A Coaching Sessies

Wat anderen zeggen:

Yes i'm in!

Vriendschappen en verbinding met anderen geeft ons leven kleur. 

In onze community kun je vragen stellen, kennis en inzichten delen, geïnspireerd worden en verbinden met gelijkgestemde mensen. Zo krijg je direct feedback van ons team en anderen die iets soortgelijks ervaren. 

Als je wel eens het gevoel hebt dat de mensen om je heen niet helemaal begrijpen waar je mee bezig bent, dan gaat onze community daar verandering in brengen. 

Dit is de plek waar jij kunt verbinden met mensen die ook op een persoonlijke en spirituele reis zijn en maar al te goed snappen waar jij doorheen gaat. Ze zijn er om je op te vangen, te motiveren en te supporten, terwijl jij je unieke zelf kunt zijn, je mooiste dromen uitspreekt of door het donker heen gaat om weer een lichtpuntje te vinden. Alles is welkom.

EEN INSPIRERENDE  COMMUNITY

samen groeien & transformeren

De Netflix voor je Persoonlijke & Spirituele Ontwikkeling.

Krijg direct toegang tot al onze verdiepende cursussen om aan je mentale, emotionele en spirituele gezondheid te werken. Leer aan de hand van 100+ praktische video en audio lessen, tools, practices, ebooks, werkboeken en masterclasses hoe je je mind kunt herprogrammeren, meer zelfvertrouwen ontwikkelt en een leven creëert vanuit meer geluk, liefde & bewustzijn. 

Jij bepaalt zelf, op basis van je behoeften, waar je je in wilt verdiepen en wij begeleiden je bij je proces en alle vragen die je hebt. Elke maand worden er nieuwe cursussen en masterclasses toegevoegd en kun je aan de slag met nieuwe thema’s, zodat je blijft transformeren en groeien. 

Om alle kennis te integreren, kun je binnen ons platform ook aan de slag met praktische tools zoals EFT tapping, Ademwerk & lichaamsgericht werk. Zo zorg je ervoor dat jouw transformatie ook echt blijvend is. 

DE FLORESCENCE ACADEMY

Cursus aanbod

Wat ga je precies leren?

Onze diepgaande cursussen hebben gemiddeld 4 tot 8 modules. Samen met wekelijkse opdrachten en praktische tools ga jij aan de slag met jouw transformatie!

Glad you asked. Hier kun je je in verdiepen...

Mindset Mastery

In deze cursus blijven we niet aan de oppervlakte, maar duiken we diep in hoe het onderbewustzijn werkt, hoe we patronen kunnen herprogrammeren en hoe we nieuwe gewoonten kunnen creëren. Na deze cursus heb jij een positievere mindset, meer vertrouwen in jezelf en het Universum en weet je hoe je kunt kiezen voor liefde (ipv angst).

Topics that are covered

cursus

Waarom je jezelf saboteert bij het behalen van doelen en hoe dit in je brein werkt


Wat de voorwaarden van verandering zijn (en waarom de meeste mensen zich laten tegenhouden wanneer ze dit niet hebben)Hoe je een nieuw verhaal kunt gaan schrijven, je identiteit verandert en gebruik kunt maken van de kracht van visualisatieHoe je je meer kunt laten leiden door vertrouwen en intuïtie om een leven te creëren vanuit liefde. 01

Human Design

In 14 modules duik jij in jouw Human Design blueprint. Stap voor stap wordt je meegenomen in je design, krijg je opdrachten om je design meer te gaan leven en leer je jezelf op een dieper level kennen. Human Design is jouw handleiding voor een leven (en business) in alignment!Topics that are covered

Cursus

De basis van Human Design, jouw Energie type, Strategie, Signature Feeling, Not-Self & ProfielHoe je jouw Talenten en Kwaliteiten & Purpose & Missie kunt vinden in je Human Design 


De 36 Channels, 64 Gates, Circuit Groepen en Planeten & hoe je hier verbindingen in maakt, zodat je het kunt toepassen in je levenWat de meest geschikte werkomgeving is, of je bestemd bent voor structuur en consistentie & hoe je het meest productief kunt zijn02

De Kracht van Journaling

Journaling is actief co-creëren met wie je wilt zijn en wat je wilt aantrekken in je leven. In de Journaling Cursus leer je onze methodes om je leven te transformeren, te reflecteren en te groeien op persoonlijk vlak. Je krijgt toegang tot tal van practices, methodes en opdrachten die je kunt toepassen in jouw leven. 


Topics that are covered

cursus

Wat journaling precies is en hoe je het inzet voor transformatiePraktische tips, hoe je je voorbereid & grondingsoefeningenMethodes zoals: Scripting, Journaling prompts, Morning Pages & Automatic Writing (channelen)


De Angst Analyse Methode om angst en zelfsabotage te doorbreken en jezelf te begeleiden bij het nemen van actie buiten je comfort zone03

EFT (tapping)

EFT tapping is dé zelfhulp tool die je wilt leren om emoties op een gezonde manier te verwerken, belemmerende overtuigingen te doorbreken en je zelfvertrouwen te verhogen. Het is een methode die je je hele leven lang kunt inzetten. Deze cursus komt met een uitgebreid Ebook, tapping scripts en voorbeeld video's.

Topics that are covered

CURSUS

De wetenschap achter EFT (tapping) en invloed op ons emotionele systeem


Wat EFT tapping is, wanneer je het inzet, de tappunten & het proces
De Personal Peace Procedure om onverwerkte emoties en pijn uit het verleden te verwerkenDone-for-you scripts die je kunt gebruiken04

Rituelen & Ceremonies

Ons zenuwstelsel speelt een belangrijke rol in ons leven. Hoe meer we vanuit de 'Fight and Flight' modus leven, hoe meer stress, angst of onzekerheid we kunnen ervaren. Rituelen en Ceremonies zijn manieren om met jezelf te verbinden en je zenuwstelsel tot rust te brengen. Je leert diverse practices voor meer verbinding, zelfliefde & manifestatie.Topics that are covered

PRACTICES

Volle Maan & Nieuwe Maan CeremoniesHoe je een sacred space creëert om te verbinden met jezelf


Zelfliefde rituelen en ceremonies om thuis te doenEen guide voor als je een vrouwencirkel wilt organiseren voor je vriendinnen of vrouwen in de buurt05

Wacht, er is nog meer!

Van maart t/m juni wordt elke maand een cursus toegevoegd.

Een Visie creëren en Doelen Stellen.

In deze cursus zetten we betekenisvolle levensdoelen, zodat je een leven kunt creëren dat je ook echt geluk en voldoening geeft. Je hebt een date met je Ziel om de visie voor je leven te creëren en gaat vervolgens ook actie nemen!

Schaduw Werk

Be Ready, want met deze cursus gaan we de diepte in van je schaduw kanten. Je leert wat schaduw werk precies is, waarom het belangrijk is en wat de verschillende methodes zijn om schaduw werk te doen. Na deze cursus heb je meer inzicht in wat je mag helen en weet je hoe je weer terug kunt komen bij jouw gevoel van zelfwaarde. 

Ademwerk

Ademwerk is een mooie manier om ruimte te geven aan je emoties, verbinding te maken met je lichaam en diepgewortelde patronen (of trauma) te helen. Je gaat aan de slag met transformational breathwork en leert hoe je hier je eigen practice in creëert. 

De Wild Woman Archetype

We zijn vaak verwijderd geraakt van onze essentie, waardoor we leven vanuit angst, onzekerheid, people pleasing gedrag en niet luisteren naar onze intuïtie. De Wild Woman Archetype is een mooie leidraad om ons weer in contact te brengen met onze ware natuur.  Ontdek hoe jij meer in contact kunt komen met de 'wild woman within'.

HERKEN JE DIT?

Je wilt aan de slag met cognitieve gedragstherapie, zodat je het piekeren en negatieve gedachten kunt doorbreken

Je wilt je zelfverzekerd voelen op alle gebieden van je leven, zodat je meer durft te ondernemen en het leven met beide handen aangrijpt


Je wilt leren hoe je je emoties op een veilige manier kunt voelen en verwerken, zodat je oude pijn uit het verleden kunt loslatenJe wilt meer verbinden met je lichaam en intuïtie, zodat je keuzes kunt maken vanuit je hart (en Ziel)
Je wilt graag nieuwe gewoonten creëren die je ondersteunen bij het creëren van het leven waar je naar verlangd & accountability hierbij

Je wilt jezelf op een dieper level leren kennen (met Human Design), zodat je een leven kunt creëren die volledig in alignment is voor jouJe wilt graag aan de slag met concrete tools om te verbinden met je essentie, zodat je meer zelfliefde & zelfacceptatie voelt

Je vindt het fijn om te verbinden met gelijkgestemde mensen, nieuwe contacten op te doen en samen te groeienliefdevol leven

Het leven kan soms vol met uitdagingen zitten. Het is niet niks om te leren omgaan met falen, de meningen van anderen, onzekerheid, verlies, pijn, verdriet, boosheid en onrecht. Het leven bestaat niet alleen maar uit licht en liefde. We zullen ook moeten leren omgaan met tegenslag en mentale en emotionele stress. 

Wij geloven echter dat wanneer je veiligheid en een goede basis in jezelf kunt vinden, het ook makkelijker wordt om met obstakels om te gaan en te kiezen voor liefde in plaats van angst. In Florescence leer je praktische tools en oefeningen die je je hele leven lang kunt toepassen. Ga deze reis aan met gelijkgestemden die begrijpen wat jij ervaart. Je hoeft het niet alleen te doen!

Je bent er klaar voor om uit de vicieuze cirkel te breken en vol vertrouwen in het leven te staan.

In verbinding met jezelf

meet your guide

Ik geloof dat we meer op een holistische manier naar onze gezondheid mogen kijken. We krijgen vaak niet de tools geleerd om balans te creëren op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak, terwijl dat juist de sleutel is naar een leven vol geluk. 

De afgelopen jaren heb ik als gecertificeerd Life + Success Coach, NLP Practitioner, EFT (tapping) Practitioner, Hypnose Practitioner. Reiki Level 1 Practitioner en Human Design Reader tientallen mensen geholpen om weer te verbinden met zichzelf, emoties te verwerken en oude pijn uit het verleden los te laten. 

Het is mijn missie om mensen te inspireren met kennis, praktische tools en oefeningen, zodat ze het innerlijk werk kunnen doen en van binnenuit het leven kunnen creëren waar ze naar verlangen. Juist door alle kanten van onszelf te accepteren, het donker en het licht, kunnen we een authentiek en liefdevol leven creëren.

Hi, ik ben Esmee

Hierin ben ik vooral geïnspireerd door mijn eigen proces. Mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling begon in 2016 toen ik de stap naar ondernemerschap maakte. Sindsdien ben ik mezelf meermaals heel hard tegengekomen. Van het stoppen van mijn eerste business, burn-out klachten en een onverwachte noodoperatie, tot verlies, gezondheidsklachten en alles in Nederland verkopen en opgeven om naar het buitenland te gaan. 

Wanneer het leven je uitdaagt, leer je jezelf ontzettend goed kennen en komen al je (belemmerende) patronen en overtuigingen naar de oppervlakte. Zelf-twijfel, falen, angst, paniek, stress, prestatiedruk, je niet goed genoeg voelen en diepgeworteld trauma zijn mij niet vreemd. 

De afgelopen jaren waren volledig toegewijd aan het leren en belichamen van kennis die onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling ondersteunt. Ik wilde een plek creëren waar ik alles dat ik geleerd heb (en nog steeds elke dag leer) kon doorgeven aan anderen. Een veilige plek waar je kunt helen, jezelf kunt leren kennen en kunt verbinden met andere gelijkgestemden. Die verbinding met anderen is namelijk wat je ontzettend veel kracht en ruimte gaat geven. 

Ik hoop dat alles in dit membership jou net zo veel gaat brengen als het voor mij (en vele anderen) heeft gedaan. Als jij over een jaar wilt terugkijken op jezelf met verwondering over de transformatie die je hebt gemaakt, dan heet ik je van harte welkom in dit membership voor je ziel.

learning on the go

Kijk en luister waar en wanneer je wilt naar de lessen. Met onze app heb je makkelijk toegang tot het platform en de community. 


24/7 toegang vanaf je mobiel met onze App.

Snel en laagdrempelig lezen, delen en reageren in de community

Altijd en overal toegang tot de cursussen, (video) lessen, meditaties, ademwerk & meer


Coaching en support 'in je broekzak'. Gebruik de chat functie wanneer je vragen hebt of feedback wilt van Esmee


hoe het werkt

DUIK IN JE FAVORIETE ONDERWERP & START MET LEREN

MELD JE AAN VOOR FLORESCENCE membership

Wanneer je klikt op de knop om je aan te melden wordt je begeleid naar een veilige betaalomgeving. Zodra je deze hebt afgerond, ontvang je direct een mail ter bevestiging!

join de live sessies en krijg support & accountability

Je krijgt directe toegang tot het online platform & de community. Stel jezelf voor en bepaal waar je momenteel behoefte aan hebt. Je kunt je gelijk onderdompelen in alle cursussen en masterclasses. 

Krijg alle support die je nodig hebt en start met het integreren van alle kennis die je in de online cursussen leert. In de coaching calls is er ruimte voor vragen, integratie & hot seat coaching.

Hoe werkt het?

Wat gebeurt er zodra je je aanmeldt? Je start jouw meest florerende jaar bij Florescence in 3 stappen.

02

01

03

MAANDELIJKS MEMBERSHIP

Maandelijks opzegbaar

JE ONTVANGT ZOLANG JE LID BENT:

Try it out

+ Toegang tot alle online cursussen 
+ Maandelijkse LIVE Sessies
+ Toegang tot de besloten community


+ Werkboeken, opdrachten & Worksheets
+ Persoonlijke begeleiding en chat support

HALF JAAR MEMBERSHIP

Krijg 1 maand gratis! Je kunt betalen in 1x of in twee termijnen

JE ONTVANGT:

Meeste waarde

+ Toegang tot alle online cursussen
+ Maandelijkse LIVE Sessies

+ Toegang tot de besloten community


+ Werkboeken, opdrachten & Worksheets
+ Persoonlijke begeleiding en chat support

€275 voor 6 maanden

€55 per maand

MEMBERSHIP

Florescence

Word nu member voor de laagste investering die het membership ooit zal hebben! De komende maanden wordt elke maand een cursus, workshop én andere content toegevoegd waardoor het platform steeds waardevoller wordt. Stap nu in en behoud de huidige instapprijs!

+ Krijg 1 maand gratis!

Er zit voor meer dan €3500 waarde in dit membership aan cursussen, coaching & community. We hebben de investering extra toegankelijk gehouden, zodat iedereen toegang heeft tot de resources en tools die zo belangrijk zijn voor je mentale & emotionele gezondheid. Dat is uiteindelijk onze missie. We geloven dat verbinding en samen helen/groeien hetgeen is dat nu nodig is in de wereld. We kunnen niet wachten om je te mogen verwelkomen!

hoeveel waarde krijg ik voor wat ik betaal?

Alle LIVE Masterclasses en workshops worden opgenomen en kun je terugkijken op het platform. De Sharing Circles & Coaching Calls worden niet opgenomen vanwege de privacy gevoelige informatie die mogelijk gedeeld wordt. Je kunt echter altijd in de community terecht voor vragen of aansluiten bij de volgende sessie! 

Wat als ik niet bij een live SESSIE kan zijn?

Wanneer je kiest voor de optie 'Maandelijks opzegbaar' van €55 per maand, kun je elke maand opzeggen. Je kunt ook instappen voor 6 maanden en krijgt dan 1 maand gratis! Na een half jaar kun je kiezen of je wilt verlengen of niet (dit gebeurt niet automatisch).

wat als ik wil uitstappen?

Dat bepaal je uiteindelijk zelf! Je krijgt toegang tot alle cursussen en kunt aansluiten bij alle sessies die er zijn. Op basis van je eigen behoeften kun je bepalen hoeveel tijd je besteed aan de lessen, opdrachten & coaching.

hoeveel tijd kost dit membership mij?

De sessies vinden plaats via Zoom. Op het platform vind je een kalender waar je de data en tijdstippen van alle sessies kunt terugvinden. Hier vind je ook altijd de link van de sessie.

waar vinden de sessies plaats?

Vooralsnog zijn de Sharing circles op elke 2e zondagochtend van de maand, de Q&A sessies op donderdagmiddag in de laatste week van de maand en de masterclasses/workshops op een maandag of woensdag avond.  Dit kan echter wijzigen op basis van beschikbaarheid van de members

wanneer zijn de live sessies?

Veelgestelde vragen

een persoonlijke boodschap

Als je tot hier bent gescrollt...

Dan hier nog even een berichtje van mij, Esmee. Ik hoop dat jij, net als ik, het vuurtje in je voelt branden om meer uit het leven en jezelf te halen. Om te kiezen voor liefde, leiderschap en vertrouwen over angst, onzekerheid en tekort. Hoe moeilijk het soms ook is, we hebben altijd de keuze om een bepaalde situatie te doorbreken. We kunnen blijven zitten in onze comfort zone met saboterende patronen of de moed hebben om te kiezen voor waar onze ziel ons diep van binnen al bewust van heeft gemaakt. 
Beide keuzes zullen oncomfortabel zijn. De vraag is alleen: heb je liever een oncomfortabel gevoel van vast blijven zitten in een situatie waar je juist uit wilt breken of liever een oncomfortabel gevoel waar groei en meer zelfvertrouwen tegenover staat? 

Ik weet zelf hoe oncomfortabel persoonlijke en spirituele groei kan zijn, maar ook wat het uiteindelijk oplevert. Namelijk; meer geluk, liefde en voldoening. Florescence is de beste plek waar jij deze groei kan doormaken. Met toegang tot uitgebreide kennis om je ziel te voeden, praktische tools én liefdevolle support kun je het hele jaar door blijven leren om meer in alignment te leven met je authentieke zelf. 
Voor het bedrag van minder dan een kopje koffie per dag krijg jij toegang tot alles dat Florescence te bieden heeft en heb je eindelijk de juiste support & accountability om je droomleven realiteit te maken. Ben jij klaar voor transformatie?
READY to take your life

join our community

I'm so in!

to the next level?