About us

Door innerlijke obstakels, trauma’s en emoties op een gezonde manier te verwerken, creëren we niet alleen een gelukkiger leven voor onszelf, maar ook voor de generaties die na ons komen.

Het is tijd dat we meer aandacht gaan besteden aan ons mentale, emotionele en spirituele welzijn. Daarom delen wij kennis, begeleiding, tools en praktische handvatten voor ambitieuze vrouwen om een leven te creëren vanuit meer rust, liefde, vrijheid en vertrouwen. Wij geloven dat het creëren van een betere wereld start bij onszelf. 

Wij zijn een online platform, community & veilige plek om te groeien op persoonlijk en spiritueel gebied. 

Een diep verlangen, een zoektocht en een passie voor persoonlijke ontwikkeling, daar begon het allemaal mee. 

Hier is het goede nieuws: je hebt een plek gevonden waar vrouwen gezien worden voor wie ze werkelijk zijn, emoties mogen tonen en kunnen groeien op een laagdrempelige manier in verbinding met andere vrouwen. 

Wij snappen maar al te goed hoe uitdagend het leven soms is en hoe moeilijk het kan zijn om oude patronen, verhalen en belemmerende overtuigingen te doorbreken. 

Maar ook dat persoonlijke en spirituele ontwikkeling overweldigend kan zijn. Ook al verdiep je je in allerlei onderwerpen, lees je zelfhulp boeken en luister je naar podcasts, je weet niet goed waar te beginnen en wat je concreet gaat helpen. Het is namelijk één ding om kennis te hebben, maar een ander ding om het ook echt te belichamen en erna te leven.

ONTDEK MEER

Dat is waar wij kunnen helpen met het platform dat we gecreëerd hebben, waarop je een variëteit vindt aan onderwerpen om je in te verdiepen, aan de slag gaat met concrete tools en opdrachten, maandelijkse live sessies kunt bijwonen en onderdeel wordt van een community met gelijkgestemden.

Als jij ook een dieper verlangen hebt om meer uit het leven te halen, op een zoektocht bent naar wie jij werkelijk bent onder de lagen van conditionering én een passie hebt voor persoonlijke ontwikkeling, dan ben je op de goede plek!

Wij geloven dat het tijd is dat je ten volste gaat leven, al je dromen najaagt en het vertrouwen in jezelf creëert om te kiezen voor liefde in plaats van angst. Jij ook?

flo·​res·​cence | flȯ-ˈre-sᵊn(t)s 
Noun
: a state or period of flourishing
the process of developing richly and fullyde filosofie van florescence

Florescence betekent groeien van binnenuit. Het is het bewustzijn van je Hogere Zelf dat tot bloei komt in jouw leven, waardoor je dichter bij je ware essentie komt. Het is een staat van Zijn die we niet kunnen forceren en natuurlijk zal ontstaan. 

Zij, die het proces van Florescence ervaart, leert zichzelf op een dieper niveau kennen en laat haar licht schijnen, ongeacht wat anderen doen of zeggen. Bloemen in de natuur gaan immers ook niet open en dicht op basis van wie er langs loopt. Ze zijn gewoon hun pure zelf en volgen het ritme van de natuur. 

Hoe meer ze opbloeien en floreren, hoe meer ze omstanders inspireren. Er is geen haast. Er is geen vergelijking. Er is enkel het aanschouwen van de pracht en praal die ze zijn. Opbloeien van binnenuit en leven vanuit je ware natuur. Dat is waar het om draait bij Florescence. 

ONTDEK MEER

Meet the Founder

In 2020 zei ik mijn appartement op, verkocht ik al mijn spullen en sindsdien reis ik naar de fijnste plekken op de wereld. Groots denken, het helpen van anderen en het creëren van content is wie ik ben en waarvoor ik hier ben. 

De afgelopen jaren heb ik tientallen mensen mogen coachen en helpen met mijn online cursussen. Als Internationaal gecertificeerd Life & Success Coach, NLP Practitioner, EFT tapping Practitioner, Hypnose Practitioner en Reiki level 1 Practitioner vind ik het menselijk brein, psychologisch gedrag en het concept bewustzijn ontzettend interessant. 

We kijken allemaal door een unieke bril naar de wereld om ons heen. Hoe we in het leven staan is mede afhankelijk van de programmering, overtuigingen en patronen die we hebben. Wanneer je dit leert te veranderen, ga je het leven ook anders ervaren. Hi, ik ben Esmee

Coach, ondernemer & digital nomad. 

In 2016 opende ik een kledingwinkel samen met mijn zusje, pal midden in het centrum van Maastricht. Toen dit niet ging zoals we hadden gehoopt en besloten er mee te stoppen, begon ik me af te vragen wat sommige mensen succesvol en gelukkig maakt en andere niet (al is dit natuurlijk een subjectief begrip). 

Dat ontketende een hele zoektocht in de wereld van mindset en persoonlijke ontwikkeling, met als gevolg dat ik naar Canada vloog om mijn coaching certificeringen te behalen. Dat bracht me uiteindelijk naar mijn missie, namelijk: het helpen van vrouwen om mentale, emotionele en onbewuste blokkades te doorbreken, zodat zij meer vertrouwen krijgen in wie ze zijn, waarvoor ze hier zijn en meer plezier ervaren in het leven. 

Zelf doorliep ik ook een heel proces om van enorme onzekerheid te groeien naar onvoorwaardelijk vertrouwen in mezelf. De vele mentale, emotionele én fysieke obstakels van de afgelopen jaren hebben hier zeker aan bijgedragen.


Een gefaald eerste bedrijf met groot financieel verlies was uiteindelijk de katalysator die me op het pad zette van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 

Alles in Nederland opgeven om het leven van mijn dromen te realiseren, alleen in het buitenland (o.a. Bali) wonen, een spoed operatie en de diagnose Endometriose hebben een groot impact op mijn leven gehad. Maar ook geconfronteerd worden met eigen patronen en overtuigingen, de rollercoaster van het ondernemerschap en verlies van familieleden. 

Ik heb me vaak alleen gevoeld en soms voelde het leven zwaar. Alsof ik bij elke stap vooruit, er weer twee achteruit deed. Hier ben ik nu ontzettend dankbaar voor, omdat elk obstakel me heeft gebracht naar een dieper level van acceptatie en liefde in mezelf. Het leerde me de controle meer los te laten, het heden te accepteren voor wat het is en het geduld op te brengen om te vertrouwen op het pad dat voor mij bestemd is. 

We kunnen soms zo vast zitten in negatieve gedachten of de illusie dat het leven anders moet zijn, maar wat als alles precies is zoals het zijn moet? 

Soms moet je alles verliezen, om de rijkdom te voelen die je hebt.

Wanneer alles om je heen verandert of wegvalt, zul je alsnog altijd met jezelf moeten dealen. Je gezondheid, mentale staat en een liefdevolle relatie met jezelf zijn dan een enorme rijkdom. Het proces dat ik zelf heb doorlopen, gun ik andere vrouwen ook. Hoe moeilijk dat proces soms ook is.

Want ondanks de tegenslag, ben ik wel altijd blijven geloven in mezelf. Dankzij de juiste kennis, tools en practices had ik de moed om door te gaan en te blijven luisteren naar mezelf. Dat stokje wil ik nu doorgeven aan andere vrouwen. Zodat zij zich ook empowered voelen om in hun kracht te staan en het leven te leiden waar ze elke dag van dromen. 

Tot slot, de naam Florescence kwam intuïtief naar mij toe. Na het beslissen van de naam voor het platform, kwam ik erachter dat in Gene Keys mijn bewuste ‘Kiron’ plaatsing (de planeet die staat voor ‘’the wounded healer’’ en je ook meer vertelt over je spirituele missie) Gene Key 15 is: Florescence. Toeval of niet?

Weer later kwam ik erachter dat diezelfde planeet volgens Astrologie op het moment van mijn geboorte in het teken Kreeft stond. De bijbehorende gifts hiervan zijn: ‘’Creating a safe haven for community, empowering women’’.  En dit is ook exact wat ik jou beloof te doen met dit platform. Het is mijn visie voor het creëren van een betere wereld en ik hoop dat het vele vrouwen mag inspireren, motiveren en helen.  

mijn Human design type

Manifestor 2/5

favoriete plek


Bali 

ik kan niet zonderMijn journal + muziek


op mijn bucketlist
Een retreat organiseren

GET TO KNOW ME

SUCCESS STORIES

''Ik lieg niet als ik zeg dat dit de beste investering is die ik gemaakt heb in de afgelopen 5 jaar. Dit traject en wat ik geleerd heb én jij gaan voor altijd een plekje in mijn hart hebben. Ik wens je oprecht alle succes toe, want jij en dit traject verdient dit echt enorm!''

alessandra

''Ik ben me veel bewuster van de overtuigingen die ik heb, de dingen die me tegenhouden, kan beter buiten mijn comfort zone stappen, durf nu echt mijn eigen plek in te nemen en ben me van een heleboel dingen bewust geworden, zodat ik nu stappen vooruit kan zetten. Esmee heeft daarbij ook enorm veel kennis en levert enorm veel waarde. Esmee is als persoon heel fijn om als coach te hebben''

rianne

''Dit programma heeft me de ogen geopend en de handvaten gegeven waar ik naar op zoek was. Ik heb de juiste tools gekregen om de regie over mijn leven te pakken. Het heeft me bewust gemaakt van wat ik juist wél en niet wil in mijn leven en ik sta meer in constant met mijn intuïtie. Ik voel me krachtig! Een super waardevolle investering in jezelf. Thank you Esmee!''

charlotte

READY to take your life

JOIN OUR COMMUNITY

start NU

to the next level?